joi, 13 iunie 2013

Digital Divas


Hello lovelies! 
We are really excited to participate to the Digital Divas Event. It's a great honor for us to be nominated in the Best newcomer blog category. We are glad to see that slowly we are becoming a mark between so many fashion blogs. The event will take place on June 21st. We'll keep you posted from the event through our Instagram accounts: Deea & Julie and Facebook page so don't forget to follow.

Am fost nominalizate in cadrul evenimentului Digital Divas Awards in cadrul sectiunii "Cel mai bun blog de debut". Stim nu sunt Oscarurile, insa pentru noi este unul dintre cele mai importante evenimente la care o sa luam parte. Suntem foarte incantate ca domeniul social media a prins contur foarte bine si blogurile incep sa se bucure si la noi de recunoastere. O sa va tinem la curent cu poze din cadrul evenimentului prin intermediul conturilor de Instagram: Deea & Julie, dar si cu ajutorul paginii de Facebook.

Pentru mai multe detalii click aici


Dupa o editie pilot realizata in 2012, Digital Divas, cel mai mare eveniment dedicat femeilor active in social media, revine cu un concept avansat. Evenimentul se va desfasura pe 21 iunie 2013, in cadrul Club Biavati si va cuprinde patru sesiuni de conferinte inedite si o gala de premiere a blogurilor de fashion / beauty.


Evenimentul se va bucura de prezenta celebritatilor si a persoanelor active in social media, care vor prezenta tendintele in comunicarea on-line, oportunitatile de dezvoltare a unei cariere in social media si vor oferi participantilor o sursa reala de inspiratie.

Invitatul international al evenimentului este Yvan Rodic, cunoscut blogger si fotograf al blogului FaceHunter (lansat in Februarie, 2006). Yvan Rodic este intr-o permanenta misiune de a descoperi cele mai noi tendinte globale si evenimente de moda actuale. Considerat de multe persoane unul dintre cei mai influenti bloggeri de fashion, blogul sau, dar si Visual Diary, ajung la aproximativ 1 milion de vizualizari pe luna.


Printre vorbitorii locali prezenti se numara specialisti cu experienta in on-line si social media, cunoscuti bloggeri de fashion, dar si celebritati care vor dezvalui secretele si strategiile care le-au adus succes in comunicarea on-line: 
Oana Pellea (Actrita), 
Andreea Esca (Director Editorial - The One),
 Raluca Kisescu (Marketing Manager- AVON), 
Cornel Ilie (Muzician - Trupa Vunk), 
Ovidiu Buta (Director de Moda GQ & fondator Fashionandbeauty.ro),
 Mirela Bucovicean (Owner - Molecule-F.), 
Monica Jitariuc (Managing Director – The Practice Romania),
 Cristian Lupsa (Editor – Decat o revista), 
Vicki Nicola (Fashion Blogger – Vickipedia), 
Alina Tanasa (Fashion Blogger – Absolutely Fabulous) si 
Diana Enciu (Fashion Blogger – Absolutely Fabulous).


In cadrul Galei de premiere Digital Divas Awards, care va avea loc la finalul zilei de 21 iunie, vor fi premiate 10 categorii (Best Fashion Blog, Best newcomer Beauty Blog, Best Women websites, etc). Jurizarea nominalizatilor se va desfasura in perioada 7-17 iunie, fiind realizata de catre un juriu format din specialisti in domeniu. Categoria “People’s Choice Awards”, nu va fi apreciata de un juriu anume, ci se vor lua in considerare voturile pe care publicul le acorda tuturor nominalizatilor la aceasta categorie.

8 comentarii: